Hi-5

Assalamualaikum 
Salam Ukhwah... 

Alhamdulillah, walopun princess demam on her birthday...
celebration tetap on kan? walopn x dapat nak jenjalan jauh bercuti cam selalu...
janji princess hepi...

layanzzzzzzz...


da birthday cake...
walopun kami x sempat nak tempah cake bentuk Barbie as princess requested...
inilah rezeki Aerish tahun nih... tahun depan insyaallah... 
kita carik yang bentuk barbie ya sayang (",)


lets blow the candles...
si Aerish bukak hadiah dolo baru nak tiup kek boley? ;p

bila eB tanya Aerish nak celebrate kat mana...
dia pilih KFC.. "KFC - idamanku selalu...."
berkali2 jugak la kami tanya... nak confirmkan betul atau x venue yang princess pilih...
tapi mmg confirm la... princess nak celebrate kat KFC...
dah lama x gi makan2 kat KFC... rasa cam the good old days kan? 


so makan time...
x jauh pun, kami gi Aeon Bukit Tinggi jerk...


Aed...
bukan makan sangat... mata x leh nak tumpu kat tempat laen dah... hu3


Aerica...
memang terbaek la... pandai makan... selera jerk dier... he3


aummmmmm....


the rest of TLF family members...
kami dapat raikan bersama lagi tahun nih.... alhamdulillah... 


so besday girl... yang demam2 masih request eskrem...
smoga Aerish sentiasa dilindungi yang Maha Esa...
diberikan kesihatan yang baek tahun nih & dimurahkan rezeki...
aminnnnnnnnn...

 * hugs *

ps: TQ Oma & Aerish's Aunts for the birthday presents...
dari atas ke bawah suma besday present Aerish... 
dia pakai trus... bau kedai la... ha3

 till then..... 

:: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

19 responses to “Hi-5

  1. happy birthday dear, mg jad anak terbaik dunia & akhirat yer. take care juga

  2. Happy birthday Aerish.
    moga jadik anak yang solehah yer sayang.

    makin besar makin gojes anak dara eB nih~ :)

  3. celebrate utk bday girl..demam pon boleh bsmngt taw..hehe
    cute je aerish nie...
    cake princess..sure sedap ni..
    kasi auntie sket..hehe

  4. Hi-5! hahahahaha.. ehhh sampai tak nak hi-5 aunt shima ni aerish? hehehehehee...
    Happy birthday pwincess :)

  5. Tu mata kt gmbr bwh skali tu mmg mata mama aerish =)
    Bila la nak terserempak ni kan..
    Venue weekend sama jek pun
    Aeon bukit tggi, setia city mall...
    ;)

  6. epy besday dear princess..semoga sentiasa dilindungi dan diberkati Allah swt..

    in sya allah.. awak semakin suweet la princess..

  7. simple & meriah.. suka3x...
    venue x kisah janji dpt kumpul ramai2 mcm ni dh cukup kan :)
    kami dh sethn lebih x mkn kfc hehhe caya x??
    walaupon aerish demam tp nmpk activ n ceria :)
    aunty aminkan doa yg mama baca yerr :)

    ri ni nureen ada kursus kat taiping
    tu x sempat bw.. mlm kat umah la on jap :)

  8. alahai.. comeynya besday girl ni ;)

  9. tu ar psl. he3
    boley... ader lg... kalo aunt nak... ;p

  10. tq unt...
    musti la sampai... aerish dah tinggi tau ;p

  11. haaaaa kan mak dah kata... ;p
    tu ar psl...
    2-2 tuh pon x leh nak terserempak kan? ;p

  12. tq aunt
    aminnnnn
    suweeet eh? lioke ;p

  13. alhamdulillah. simple & easy :)
    itu ar psl... lagipun besday girl yang pilih kan...
    percaya... sbb kami pun dah lama x makan... dok mkn kat texas chicken jerk... tapi sbb dh pangkah M... boleh la kan? ;p
    aminnnnn tq aunt

    wah jauh jalan tuh. (",)

  14. Happy belated bestday aerish.... Sweetnya kek gambar barbie... Moga menjadi ank yg soleh yer

    Sy ddk pelauhan, kdg2 jer pg setia city tu .. Jauh hihihihi...

Leave a Reply

* TQ. ♥ & hugs *

Archive

Copyright aerishaedrica. Powered by Blogger.