Sarawak : 3rd Day @ Tugu Pahlawan

Assalamualaikum
Salam Ukhwah... 

Berjanggot nak siapkan cerita pasal cuti-cuti kami nih...
sampaikan anak sedara lahir pon tak boleh nak update... hu3...

layan je ye...


keluar je dari muzium-muzium tuh, kami terus gi nengok map...
nak carik tempat bedekatan yang menarik sebelom pegi lebih jauh...


on the way nak ke Tugu Pahlawan,
kami sempat singgah dulu kat sini
AKUARIUM BANDARAYA


cuba teka kenapa Aed macam tuh
& Oma ketawa besar? ada stori tau... ;p


Aerish pulak tak putus-putus dok tanya...
Aerish: Why are we here?.... Why are we here?.... Why are we here?.... 
(sampai keluar tuh korang... adoiiiii... fensan)


icon penting kat sini...


Shah tuh tengah tengok apa ntah...
asyik sangat kan?


apa yang penting...
Aerish tetap menten senyum...
sayang kamoo tau...


eB suka tengok nih...
agak misteri... kan?


TUGU PAHLAWAN
Kuching, Sarawak


Ini lah dia Tugu Pahlawan Sarawak.... 
taraaaaaaaaaaa...


tengok la Aerish...
dah macam tourist guide kami....
kat sini ada gambar2 pahlawan seperti Rentap, Rosly Doby etc...
kalau salah... ampun ya... ;p


Aerica - macam tak penat-penat nak berjalan
walopon mama dah macam pancit... hu3


tengok la tuh...
Aerica nampak sangat-sangat hepi kan?
i lioke

 ♥ Memoirs ♥ 

till then..... 

* hugs * 

 :: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Archive

Copyright aerishaedrica. Powered by Blogger.