Nak balik dah @ Incheon International Airport

Assalamualaikum 
Salam Ukhwah... 

Annyeongg !

Flight @ 9am (Seoul)
tapi pukul 3 pagi eB dah bangun tau...
sebab baju malam bagai semua belom settle packing...
nak masak simple bf untuk baby Aerica lagi...
abeskan stok makanan yang ada & tinggalkan balance kat pantri...
hu3.... sedey... 

so pukol 5 am bas kitorang sampai...
sampai epot dalam pukul 7 am gitu kalo tak silap...

layanz....


okeh...
nih namanya posing 안녕 (annyoung)


Shah... syiok cakap berasap-asap...
bukan cakap sebenornya... dia dok hembus... sengal kan?


okeh...
nak check-in pon nak posing jugak


dalam train...


muka ngantok...
hati sayu...


sementara tunggu nak masuk... eB jenjalan cuci mata dulu...
Shah pulak gi carik bf...
kami akan rindukan tulisan yang memang tak reti nak baca nih...
tapi suka je tengok... hik3...


nih best... charger yeay... 
macam la tak de portable charger kan eB kan?
tak kira... suka jugak tengok...


besar & selesa... 


sempat lagi nak check...
check ke? yo la ;p


dah sampai pon our belon....


so, gedik jugak nak pos nampak belon ya... ahaks...


belon color biru pun nak jugak... sebab nampak lawo
bahagia rasa Shah rajin nak layan... lap u Honey...


nak balik dah... 
we will be back... next trip - the 5 of us... InsyaAllah....

gahm-sah-hahm-ni-da.

 ♥ Memoirs ♥

till then..... 
* hugs * 

 :: Aerish, Aed & Aerica's coin box ::

Archive

Copyright aerishaedrica. Powered by Blogger.